Početna O nama Proizvodi Kontakt
Mermer-Tim logo mermer-tim-2

PREDUZEĆE ZA EKSPLOATACIJU, PRERADU KAMENA I IZRADU FASADNIH MATERIJALA

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Silosi

O Nama

Počeli smo 2001. god. kao mala zanatska radnja „Mermer“. Na samom početku nismo mogli ni pretpostaviti će szr „Mermer“ jednog dana prerasti u veoma ozbiljno porodično preduzeće, kakvo je danas „Mermer-tim“ doo. Bračni par Spasić, Željko i Nataša su odlično udružili svoja znanja iz oblasti mašinstva i ekonomije. U svoj timski rad uključili su 23 zaposlena radnika na poslovima komercijale, mašinstva, razvoza robe i obavljanja samog procesa proizvodnje. Mermer-tim je preduzeće koje se bavi eksploatacijom i preradom kamena mlevenjem, kao i izradom fasadnih materijala. Do sada nismo mnogo ulagali u marketing i reklamu, ali jesmo u modernizaciju proizvodnje poštovanje kvaliteta i rokova.

Radi ostvarivanja dugoročne vizije poslovanja, Mermer-tim se odlučio za otvaranje rudnika u svom vlasništvu čime bi bio zaokružen proces proizvodnje, od nabavke same sirovine, preko prerade do gotovih proizvoda. Verujemo da smo na dobrom putu razvoja sa velikim planovima i ambicijama. Saradnju sa našim cenjenim kupcima vidimo i u budućnosti, jer smo se do sada dokazali kao pouzdan poslovni partner. Nadamo se da će naša ponuda biti i za Vas interesantna i da ćemo ostvariti poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Tačni smo u svim dogovorima i otpremi robe. Preduzeće za razvoz robe poseduje svoje kamione od 5, 15 i 25t nosivosti. Zatim su tu kamioni koji služe za dovoz sirovine iz rudnika, kao i radne mašine i to: 2 bagera koji rade na eksploataciji kamena, 2 utovarivača i 2 viljuškara koji su svakodnevno angažovani u okviru procesa proizvodnje. Delatnost preduzeća se obavlja u tri proizvodne hale ukupne površine od skoro 800m2 koje služe za proces proizvodnje ili kao magacin gotovih proizvoda.

Sam proces proizvodnje se obavlja na dve proizvodne linije kapaciteta 100t gotovih proizvoda dnevno i to: teraco zrna, filera, granulata i stočne krede. Ovi proizvodi su u pakovanjima od 50kg, zatim su tu punjenja u džambo vreće od 1.300 kg – 1.500 kg po dogovoru, kao i rinfuzna prodaja robe putem silosa. Od fasadnih materijala za sada se proizvode građevinski lepkovi za stiropor, keramičke pločice, siporeks blokove, mermer, mašinski malter, glet masa, praškasti bavalit i briv. Svi navedeni proizvodi su atestirani i provereni u praksi. Dokaz da je tako je stalno povećavanje našeg broja kupaca, koje smo pridobili ne samo kvalitetom robe, već i ozbiljnošću, poslovnošću, korektnošću i preciznošću.

Mermer-Tim logo Proizvodnja Mermer-Tim Rudnik Krecnjak